About

Eigentijdse brasserie met moderne accenten

 

Deze brasserie is één van de vaste waarden in de regio Aalst en wordt heel frequent door tal van bedrijven bezocht.

s’Middags is het er dan ook gezellig druk. Dat geldt zowel in het met smaak ingerichte interieur als op het sfeervolle terras, dat rust en gemoedelijkheid uitademt.

De service is hier bijzonder hartelijk. Daar zorgt de chef en zijn jonge, gepassioneerde équipe voor.

Steeds met een glimlach, altijd klaar staand voor elke wens van de klant.

Andere troef: de snelheid van de bediening, een kwaliteit die zakenlui die hier komen lunchen tijdens de middagpauze ten zeerste appreciëren.

Binnen is het gezellig vertoeven. De tafeltjes zijn met veel luister en oog voor detail gedekt.

 

DAAR ZIJN DE MOSSELEN!

 

De chef kiest doelbewust voor een moderne brasseriekeuken. Eenvoudige gerechten, seizoensgebonden en dagvers klaargemaakt, zonder al te veel franjes.

De smaak van het product op zich is het vaste credo.

Eén van de specialiteiten waarvoor men tot ver van buiten Aalst naar ‘T Houten Hand komt afgezakt zijn de mosselen.

Een smeuïge en royale kom dampende mosselen in het gezelschap van een ruim assortiment bieren of een mooie selectie wijnen.

 

 

Wie trek heeft in een stevige hap vindt zijn gading in het ruim aanbod klassiekers; zeetong, gegrilde zalmfilet en kabeljauwhaasje voor de visliefhebbers.

Balletjes in tomatensaus, Vlaamse stoverij en steaks voor de carnivoren.

De kleine honger wordt dan weer gestild met een selectie salades, scampigerechten of huisbereide kaas -en garnaalkroketten.

 

 

Wanneer je hier ook komt, de sfeer is altijd even gemoedelijk.

De perfect aanrader om even op adem te komen!