Over ons

Restaurant dichtbij aalst (Erembodegem)

Specialiteit Mosselen

’t Houten Hand wordt in de Aalsterse regio al jaren op handen gedragen door liefhebbers van de betere gerechten. Met een mooi gebalanceerde kaart weet het een mooie mix van gezinnen, koppeltjes en bedrijven moeiteloos te lokken. Wie trek heeft in een stevige hap vindt zijn gading in het ruime aanbod Belgische klassiekers zoals zeetong, paling in ’t groen en kabeljauwhaasje, balletjes in tomatensaus, Vlaamse stoverij en steaks.

Fan van het zwarte goud? Reserveer dan snel een tafeltje want in ’t Houten Hand zijn de mosselen onweerstaanbaar. Van heel ver komen ze naar Erembodegem afgezakt om een van de 8 bereidingswijzen te proeven.

De kleine honger van de kids wordt dan weer gestild met een selectie salades, scampigerechten of huisbereide kaas- en garnaalkroketten. Wat ook voor jong en oud op tafel komt, de smaak van het product is al jaren het vaste credo. Noteer bij dit alles ook een joviale, correcte bediening en een vrijblijvende sfeer en het zal je niet verbazen dat ’t Houten Hand al een kwarteeuw een echte trekpleister voor foodies is.

Breng ons een bezoekje!

Wanneer je ook komt, de sfeer is altijd even gemoedelijk.

Wie trek heeft in een stevige hap vindt zijn gading in het ruim aanbod klassiekers; zeetong, gegrilde zalmfilet en kabeljauwhaasje voor de visliefhebbers. Balletjes in tomatensaus, Vlaamse stoverij en steaks voor de carnivoren.

De kleine honger wordt dan weer gestild met een selectie salades, scampigerechten of huisbereide kaas -en garnaalkroketten.